Digital försäljning

Fler affärer med vassare digitala strategier

Datadrivet och digital-first är bara ord om de inte omsätts i praktiken, det är era handlingar som räknas. Tillsammans hittar vi lösningar på just era digitala försäljnings utmaningar, vi kopplar ihop den digitala marknadsföringen och skapar merförsäljning med tydliga mål och mätpunkter.

Kontakta mig charlotte@svibol.se så tar vi ett grepp om era digitala mål och digitala försäljning.

Öka er digitala försäljning! Jag vet hur.

Hur når ni er digitala kund?

Sätt inte likhetstecken mellan digital försäljning och ehandel, det är mycket mer än så. Oavsett om ni säljer produkter eller tjänster så är er kund digital och de allra flesta företag har en stor potential att öka den digitala försäljningen med hjälp de digitala kanalerna. Med en digital strategi och en plan med mätbara mål tar ni hand även om den digitala kunden.

Har ni ingen digital plan? Jag hjälper er.

Går ni takt mot gemensamma digitala mål?

Ett nytt system löser inte problemen och det är inte IT som är den största utmaningen. Det handlar väldigt ofta om kommunikation och hur ni samarbetar runt den kunddata ni redan har. Ni behöver ha digitalt gehör på företaget.

Har ni tydliga digitala mål? Låt oss börja mäta.

Kontakt

charlotte@svibol.se
076-766 56 56
@Linkedin/Charlotte Wormbs

    Jag behöver hjälp med:

    Nå fler kunderKoppla samma digital marknadsföring och försäljningSätta digitala mål och mäta demAlltsammans eller något helt annat