ロレックススーパーコピー ブランドコピー激安 クリスチャンルブタン財布コピー ジャガールクルトスーパーコピー

Charlotte Wormbs

Charlotte WormbsEhandlare och digital konsult

”Håll det enkelt och ha alltid kunden och dess slutkund i fokus”. Det är lätt att trassla till det, särskilt i den digitala världen där möjligheterna och många och förändringstakten är hög. Med mer än 15 år i branschen har jag arbetat med både små företag och stora koncerner. Med glädje griper jag mig an både de större företagens komplexa projekt och de mindre företagens digitala utmaningar. Jag driver också den egna webbutiken Svenska Inredningsbolaget där jag säljer textil och heminredning med kvalitet och känsla. Lin och textiltradition möter den digitala världen. Allt är möjligt!

Jag som skriver här är Charlotte Wormbs. Det är här jag samlar tankar och reflektioner kring mitt företagande, mitt liv som ehandlare och konsult inom det digitala området. Välkommen!

Från kemiingenjör till ehandlare och digital konsult, min resa i yrkeslivet i korta drag

Nu:

2008 – Företagare, ehandlare och digital konsult

Äger och driver webbshopen Svenska Inredningsbolaget. Kvalitet & känsla i det ”digitala linneskåpet”.

Digital konsult, jag hjälper dig och ditt företag dina/era digitala utmaningar. Affärsutvecklingsuppdrag, projektledning och utbildning med fokus på webb och mobil, ofta i samarbete med någon part ur mitt stora samarbetsnätverk.

Tidigare:

1999 – 2007 TeliaSonera

Global Inköpschef (2005-2007), Affärsutveckling och projektledning inom olika befattningar (1999-2005)

1995 – 1999 AGA

Processcontroller, dvs ansvarig för styrsystem och programmering vid projekt för ny- och ombyggnad av gasfabriker inom AGA.

1994 – 1995 Astra

Processingenjör

1989 – 1994 Kungliga Tekniska Högskolan

Civilingejör Kemiteknik