ロレックススーパーコピー ブランドコピー激安 クリスチャンルブタン財布コピー ジャガールクルトスーパーコピー

Småföretaget är storföretagets bank

Jag tror jag aldrig träffat på en mindre företagare som inte sliter med sin likviditet periodvis. Företaget går bra men ojämna kassaflöden gör livet trassligt emellanåt ändå. Att då också behöva agera bank åt storföretag och myndigheter blir ju helt absurt. Storföretagens bristande rutiner eller ovilja (välj själv) gör att fakturor inte betalas på 30 dagar utan kan dras ut på så mycket som 120 dagar. Många är vi företagare som fastnar i detta och många skriver om det. Min samarbetspartner Liselotte har tagit upp detta vid flera tillfällen.

Nu verkar vi dock ha fått lite laghjälp i denna likviditetskamp. Snabbare betalningar, bättre kassaflöden och fler affärer få vi hoppas på. Dags för myndigheter och storföretag att se över sina attesterings- och betalningsrutiner nu helt enkelt.

29. november 2012 av CharlotteW.
Kategorier: Företagande | Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *