ロレックススーパーコピー ブランドコピー激安 クリスチャンルブタン財布コピー ジャガールクルトスーパーコピー

Ta en kalldusch

Beröm är bra men kallduschar är nästan bättre. Kanske inte alltid och inte för ofta men efter att ha läst detta kloka inlägg http://liselotte.entreprenor24.se/2012/10/11/kalldusch-bast/ så tänker jag att så är det ju, motgångar och ärliga personer får en att växa och gå vidare åt rätt håll. Beröm behöver vi också men bara ärligt sådant och inte för att personen inte vågar säga vad den egentligen tycker och tänker. I Liselottes text fastnar jag särskilt vid det sista stycket. ”Det är dom som tycker annorlunda och som vågar säga vad dom tycker som du ska ha med i ditt Advisory Board.” Den tanken är jobbig men oerhört klok.

Jag fortsätter att utsätta mig för kallduschar emellanåt. Jag lyssnar på vad dessa personer säger (jag kanske inte alltid följer de råd jag får) och jag fortsätter att växa och utvecklas. När kallduscharna blir lite för många och för ofta får jag väl glädjas åt att jag säljer marknadens bästa handdukar så jag har något bra att torka mig med.

Läs nu Liselottes inlägg en gång till och fundera över vilka du ska ha som rådgivare runt dig, egentligen!

12. oktober 2012 av CharlotteW.
Kategorier: Företagande, reflektioner | Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *