ロレックススーパーコピー ブランドコピー激安 クリスチャンルブタン財布コピー ジャガールクルトスーパーコピー

Nyttig konferens

Även en mindre ehandlare och online-försäljare av inredning och textil kan behöva lite personalvård. Att driva sin webbutik är ofta ensamt och även om produkterna i varulagret i sig är fantastiska så är det inte alltid så glamouröst. Så jag hängde på och tillbringade två dagar i Sundsvall förra veckan. E-handelsdagarna lockade mig norröver, två hela dagar i sällskap med ehandlarkollegor, två dagar sprängfyllda med nyttiga tips och fantastiska dialoger och nätverkande. Jag kan lova att min att-göra-lista är lång nu, längre än den någonsin varit. En frågan kom senare på twitter om varför jag tog mig till Sundsvall då det finns andra event på närmare håll. Ja varför kan man undra? Mitt svar är nog att ett mindre event som detta ger mig så mycket mer än många av de större och mer kända seminarierna. Här är alla med samma mål, att ta sin ehandel till nästa nivå, att vidareutveckla det man har och man vill diskutera och byta erfarenheter. Ingen av de som fanns på plats i Sundsvall har tid att tramsa bort två dagar av produktionstiden och ingen är rädd att dela varken erfarenheter eller siffror. Det sistnämnda, viljan att dela sin siffror med andra, har jag inte stött på någon annanstans och jag har ändå valsat runt i många branscher innan jag landade här. Jag känner stor respekt för det e-handlarsverige som bubblar där ute och är helt säker på att det kommer att göras många stordåd framöver. Ett speciellt tack till Katrin och Kodmyran som dragit lasset och samlat ihop och arrat allt!

11. september 2012 av CharlotteW.
Kategorier: ehandel, Företagande, reflektioner | Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *