ロレックススーパーコピー ブランドコピー激安 クリスチャンルブタン財布コピー ジャガールクルトスーパーコピー

Sämst i klassen?

Höstterminen är här. För min del känns denna vecka som det riktiga startskottet och den stora utmaningen att få ordning på vardagstiderna. Med hösten kommer också skolstarten med allt vad det innebär. Bland annat erbjuder den ett pärlband av föräldrarmöten. Just föräldrarmöten är inte mitt bästa ämne. Helt uppriktigt är jag förmodligen en av dem som aspirerar på titeln sämst i klassen där och det blir inte bättre med åren. Alla dessa frågor som dryftas kring detaljer i schemat, ute eller inne på rasten, sjukanmälan på webben och e-legitimationer. Jag har så svårt att förhålla mig till dessa detaljfrågor och sjunker in i min bubbla där längst bak i klassrummet. En usel strategi från min sida, jag vet, eftersom jag mycket hellre skulle vilja veta hur de stora greppen ser ut. Varför finns ingen diskussion kring mål och strategi kring inlärning, vad gör de på lektionerna och hur använder de datorer och gör informationssökning? Dessa frågor hinner man aldrig med eftersom man dessförinnan fastnar i diskussioner kring klasslistor och annat smått och gott. När jag nu tagit mig igenom denna hösts omgång av föräldrarmöten kan jag inte låta bli att tänka att nästa gång vi föräldrar tjoar om att skolan är usel på ditt och datt, kan vi då inte alla fundera över exakt vilka frågor vi ställt för att ta reda på det? Var det den om klasslistan, skåpens placering eller schemaläggningen?

30. augusti 2012 av CharlotteW.
Kategorier: reflektioner | Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *