ロレックススーパーコピー ブランドコピー激安 クリスチャンルブタン財布コピー ジャガールクルトスーパーコピー

Surfa på?

En veckas sportlov i de Italienska alperna är till ända. Fantastiskt på alla sätt, jag stormtrivs som alltid då jag får slalomskidor på fötterna. Solen sken från klarblå alphimmel och pisterna var kilometerlånga. Det blev många höjdmetrar och många kilometers förflyttning i det stora systemet. Det hade ju varit fantastiskt kul att se hur många det verkligen blev. Jag är ju en ingenjör och en sån gillar ju fakta, siffror och statistik , saker som går att mäta helt enkelt. Naturligtvis fanns det en app för detta. En app som kunde göra precis detta och jag kunde också få kittla tävlingsnerven en aning eftersom ett par skidor lottades ut. Appen laddades ner och sedan insåg jag haken. Det krävde ju självklart konstant uppkoppling mot nätet så att min framfart kunde mätas och registreras. Då kliver ekonomen i mig in och sätter stopp. Jag som företagare kunde inte riktigt motivera den mobilräkning som skulle komma sedan för att få detta lystmäte i statistik. Att ligga uppkopplad mot det italienska mobilnätets olika operatörer i en vecka för underhållning och vinstchans på ett par skidor kändes inte som en bra deal. Jag antar att de pengarna jag sparade här räcker till att köpa skidorna själv.

Kanske kanske kan man hoppas att åtminstone de Europeiska telefonoperatörerna kunde komma överrens om en affärsmodell som gör att man faktiskt skulle kunna använda sin telefon utan att känna sig rånad även utanför Sveriges gränser. Och då inte bara för att kunna mäta höjdmetrar i pisten.

05. mars 2012 av CharlotteW.
Kategorier: mobilitet | Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *