ロレックススーパーコピー ブランドコピー激安 クリスチャンルブタン財布コピー ジャガールクルトスーパーコピー

Konsten att skapa användbara nätverk

Konferens inom Ehandel - EmeetMitt företagarliv består av många ensamma race. Vid köksbord, vid lagrets packbord, vid lånade skrivbord i andras lokaler. Jag gillar ju det men kan ibland snurra fast i det egna lite för mycket. Visst nätverkar jag både digitalt och på riktigt men kring mitt ehandlande har jag nog mest gnott på i egen bubbla hittills. Korkat och trist. Så nu bot och bättring. Jag ska på emeet :) Fick nys om denna sammankomst av ehandlare och insåg också att biljetterna gick som smör i mycket starkt solsken. Så som en handlingens kvinna hängde jag på låset vid biljettsläpp, skrev snabbt och fick min biljett. Det är nog först nu, med biljetten i hand som jag inser hur mycket jag saknat detta att hänga med andra ehandlare. Inte bara vara hon konsulten som också, så där i förbifarten, har en online heminredningsbutik. Det är dags att vakna upp under sin sten och ge sig ut för att utbyta erfarenheter med andra digitala handlare. Jag ser fram emot en toppendag!

Låter det kul, vill du också gå? Det finns fortfarande en chans att knipa en biljett. Några stycken lottas ut bland dem som hänger en badge på sin blogg eller sajt. Kolla in hur du gör för att vinna en emeet-biljett här.

15. februari 2012 av CharlotteW.
Kategorier: ehandel | Taggar: , | Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *