ロレックススーパーコピー ブランドコピー激安 クリスチャンルブタン財布コピー ジャガールクルトスーパーコピー

Jag är en app

I helgen var det bröllopsmässa i bland annat Nacka Strand. Svenska Inredningsbolaget packade linnedukar och annat fint och dukade upp till bröllopsfest i EcoBrides gröna monter. Fest är härligt! Bröllop och fest brukar ju också betyda presenter och önskelistor. Särskilt brudpar brukar vara noggranna med att berätta vad de önskar sig. I mitt digitala driv skulle jag ju gärna ha en bra digital önskelista för detta. Någonstans där önskemålen kan läggas upp och de som ska gå samman och handla både kan se önskelistan och sedan samla pengar på ett enkelt sätt. Visst vore det en toppenapp, att ha önskelistan i din telefon?

Någon sådan har jag inte hittat färdigutvecklad och att göra det själv har jag varken kraft eller kapital för just nu. Men någon annan kanske kan nappa? Tills dess att det finns något smart att tillgå fortsätter jag att göra detta för hand. Jag håller personligen koll på bröllopspresenterna, vad som önskas och vad som redan har köpts. Det fungerar och brukar uppskattas av både brudpar och gäster. Jag fortsätter helt enkelt att vara min egen önskeliste-app tills dess att det finns en bra digital variant.

Inspiration från mässan: dukning i linne, med tema återbruk och i blå toner.

30. januari 2012 av CharlotteW.
Kategorier: digitala tankar, Svenska Inredningsbolaget | Taggar: , | Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *