ロレックススーパーコピー ブランドコピー激安 クリスチャンルブタン財布コピー ジャガールクルトスーパーコピー

Betala med mobilen för att?

Julen ska tillbringas i alperna och lite persedelvård behövs alltid inför en veckas skidsemester. Så eftermiddagen tillbringades i goda händer på Alpingaraget i Stockholm. Ett ställe som för övrigt borde besökas för den som vill se ypperlig service och kundbemötande. Nu var det pjäxorna som behövde justeras och det värmdes, bändes och formades tills dess de satt som en smäck på mina prinsessanpåärtenfötter. Idel vänliga leenden och kaffe och glögg iväntan på den perfekta pjäxan.

På plats fanns också PayPal. De kampanjade deras nya betalapp – PayPal InStore. De erbjöd 20% rabatt för den som orkade testa att betala med sin mobil. Orkade var ett befogat ord i sammanhanget. För det är ett trassel att få till en betalning med mobilen. Stegen är många innan man är i mål: ladda ner app, skapa konto hos PayPal, koppla kreditkort, fästa ”nfc-lappen” på telefonen, sweepa och betala. Många steg som kan trassla och det gjorde det så här denna första kampanjdag. Kön växer och både kunder och handlare behöver nog mutas med minst 20% rabatt för att orka igenom processen.

Under min tid i väntan vid pjäxfixet hann jag prata med PayPalrepresentant kring alltsammans. Nyfiken som jag är på på alla dessa mobila satsningar har jag tusen frågor och jag måste nog erkänna att jag efter denna eftermiddag fortfarande har en hel del dessa frågor kvar. Jag är inte helt övertygad om varken kundnyttan eller nytta för handlaren i dessa satsningar. Inte ännu, inte som de ser ut nu. Det är för många appar, för många inloggningar och för många ställen att lagra mitt kreditkort. Vi är på väg någonstans med de mobila betalningarna men frågan om vi vet var. Har vi definierat varför vi vill betala eller ta betalt med mobilen? Inte helt och fullt va? Jag tror på en mobil framtid på betalsidan men har inte sett ljuset riktigt ännu. Att dra mitt betalkort går fortfarande snabbast då jag som kund vill betala något och som handlare kapar jag inga led, snararare tvärtom, jag får ytterligare leverantörer och avgifter att betala. Vår betalstrukturer behöver brytas upp ordentligt och nya skapas. Jag ser fram emot fortsättningen.

19. december 2011 av CharlotteW.
Kategorier: Uncategorized | Taggar: | Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *