ロレックススーパーコピー ブランドコピー激安 クリスチャンルブタン財布コピー ジャガールクルトスーパーコピー

Vi ses i verkliga livet

Livet på den digitala sidan lockar varje dag. Jag verkligen älskar att göra affärer på nätet och att hjälpa andra att hitta rätt i eventuell vilsenhet. +1 till livets alla digitala möjligheter! Inte desto mindre behöver jag mötet, det riktiga mötet, face to face. Det kan man naturligtvis inte hoppa över, det gäller att hitta den rätta mixen. Både för sig själv, sin affär och sina kunder. Jag letar hela tiden efter den hemliga ingrediensen, blandar och mixar friskt och nu innan jul gasar jag på lite extra. Det är något med december som gör det extra trevligt att mingla i den verkliga världen. Kanske som en motvikt till en ehandlares julrusch på lager och vid packbord, inte så glamoröst varje dag.

Lite mer glamour blir det då jag tar mig chansen att öppna upp visningslokalen tillsammans med andra drivna företagare. Som i onsdags, då lokalen vid Högalid fylldes av glatt sorl och trevliga gäster. Vid mins sida hade jag prominenta gäster vill jag lova. Elle designprisvinnare, inspiratör känd från tv och utvald Young Designer vid kommande Formexmässa. Det ni! Stolt var jag såklart. Tack Anna, Lisen och Ida! Och tack alla som kom!

Denna vecka laddar jag om och minglar med inredningstema på torsdag tillsammas med andra stjärnentreprenörer. Sedan blir nästa datum 8 december, då öppnar vi upp portarna till visningslokalen igen. Kom på Adventsmingel! Denna gånga med nya gäster. Lotta Abrahamsson med boken FULL KOLL kommer dit, signerar boken och minicoachar. Det ni, vem vill inte ha full koll i decemberstressen? Dessutom så finns kreativa och produktiva Johanna.B på plats. Redo att fixa alla era julklappsbehov.

Jag gör vad jag kan för att mota vintermörkret med möten och glamour! Kom och hälsa på IRL:)

 

28. november 2011 av CharlotteW.
Kategorier: digitala tankar, Svenska Inredningsbolaget | Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *