ロレックススーパーコピー ブランドコピー激安 クリスチャンルブタン財布コピー ジャガールクルトスーパーコピー

Mannen bakom det kvinnliga företagandet

Här, en hyllning till mannen bakom det kvinnliga företagandet. Han som blir inlurad i det hela. Han som helt ovetandes plötsligt ser sig själv stå som medverkande, medberoende, kanske nästan utnyttjad. Det här är en hyllning till dig som upptäcker att söndagar betyder ut och leta en tillräckligt lång stege och bära lådor och fixa det där som behöver fixas. Ni är många och jag har träffat er i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Ni står där i mässmontrar med de små barnen på armen, som en accessoar till övrig monterinredning. Ni finner er plötsligt släpandes på mängder av lådor och kassar och muttrar lite tyst att ingen berättade att detta var en del av ha en webbshop i familjen. Ni utrustas med diverse verktyg och kallas helt plötsligt för it-tekniker, tillverkare av skyltmaterial eller rätt och slätt allt-i-allo. Ni muttrar kanske tyst men ni gör det ni åläggs, helt utan rimlig ekonomisk ersättning för den tid ni lägger ner.

Det här är ett kollektivt tack från oss kvinnliga entreprenörer och företagare som bara drar vidare med nya tankar och idéer med er i släptåg! Vad vore den kvinnliga entreprenören utan er? Vi ses runt nästa krök där nya utmaningar och uppgifter väntar:)

PS. Kanhända kan ni få lite bubbel på det kommande Höstminglet på onsdag. Efter det att ni burit och skruvat det ni måste.

21. november 2011 av CharlotteW.
Kategorier: Företagande | Taggar: , | 3 kommentarer

Kommentarer (3)

  1. Underbart! Jag instämmer i hyllningsropen och ska klappa lite extra på mannen bakom mitt företagande i kväll ;)

  2. Tack får man väl säga, trots att man ibland kallats för predinusariskt, manschuvinistiskt svin. Då inte av min fru utan snarare av mina döttrar då dom var/är i tonåren. Har inget problem med att bära stegar och lådor. Min fru brukar säga att det var inte för pengarna jag tog dig, utan för att du kan bära så snyggt.

    Tack Charlotte!

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *